WAND - SAP (SoftAP) Kurulumu

 

  1. Cihazınızdaki Wi-Fi ayarını etkinleştirin.
  2. WAND düğmesine iki kez basın: Sarı renkli sabit LED ışığı saniyede iki kez yanıp söner ve kontrol ünitesinin LCD ekranında “SAP” görünür.    ışık saniyede iki kez yanıp söner ve kontrol ünitesinin LCD ekranında 'SAP' görünür.
  3. Akıllı telefonunuzun, tabletinizin veya bilgisayarınızın Wi-Fi ayarlarında HunterX2XXX adlı ağa bağlanın. 
  4. Yeni bir pencere açılır, alternatif olarak cihazınızda bir web tarayıcısı başlatın ve adres çubuğunda hunterx2wifi.com adresini girin. Yönlendiricinizin ağ adını ve parolasını girin. Ağınıza bağlanmak için Tamamlandı seçeneğine tıklayın. 
  5. Bağlandıktan sonra, modül LED ışığı sabit yeşil ONLINE” sözcüğü ve sabit bir  simgeye döner ve kontrol ünitesinin LCD ekranında WIFI simgesi görünür.
  6. Hydrawise Uygulamasını açın veya www.hydrawise.com web sitesine giriş yapın.  Yeni Kullanıcılar için: Ana sayfa sekmesinde bulunan kurulum sihirbazını çalıştırın. Kurulum sihirbazı talimatlarını uygulayarak devam edin. Mevcut Kullanıcılar: Hesabım menüsündeki Kontrol Ünitelerim bölümüne gidin. Kontrol üniteleri altındaki + simgesine tıklayın. Kontrol ünitesi kurulumu talimatlarını uygulayarak devam edin.

NOT: Hiçbir işlem yapılmadığı takdirde eşleştirme 10 dakikanın ardından durur. WAND düğmesine iki kez basarak SAP kurulumunu yeniden başlatın veya kontrol ünitesinin LCD ekranında “SAP” görünene kadar düğmeye basın.

Hala yardıma ihtiyacın var mı? Buradayız.

Bize hangi konuda desteğe ihtiyacınız olduğunu söyleyin, biz de sizin için en iyi çözümü bulalım.

İletişim Desteği